Kuka minä olen

Vuosia taloushallinnon tehtävissä toimineena toteutin unelmani ja perustin yrityksen. Tässä Tilipalvelu Karina Oy ja kirjanpitäjänne Nina Kari!

Olen Nina, kirjanpitäjä Kaarinasta, Turun kupeesta.


Ajatus omasta tilitoimistosta, jossa voin palvella yrittäjiä talousasioissa ajan kanssa ja aidosti yrityksistä välittäen, on kypsynyt pikkuhiljaa. Loppusilauksen toteutukselle antoi muutaman läheisen yrittäjän kannustukset - ne valoivat minuun uskoa ja uskallusta jota jokainen yrittäjä aloittaessaan tarvitseen. Toivon, että voin laittaa hyvän kiertämään ja jakaa tuota tsemppiä myös asiakkailleni.


Minulla on taloushallinnon peruskoulutus ja olen suorittanut taloushallinnon ammattitutkinnon kirjanpitäjän osaamisalalta. Pidän jatkuvasti ammattitaitoani yllä kouluttautumalla lisää. Olen myös opettanut useita alan opiskelijoita hyvin tuloksin.


Tutkintoja tärkeämpää käytännön osaamisen kannalta on pitkä ja monipuolinen työkokemus eri tilitoimistoissa sekä yrityksissä. Erilaiset työtehtävät yritysten taloustoimintojen parissa ovat antaneet minulle laajan osaamisen ja monipuolisen näköalan eri tapoihin hoitaa yrityksen taloushallinnon prosesseja. Repussa on mukana rutkasti osaamista ylipäätään yritystoiminnasta markkinoinnista verotukseen.

Ihmisenä olen suorasanainen, räväkkä ja kanssani on helppo tulla juttuun. Osaan vääntää taseen aktiivat ja passiivat (karseita sanoja - en käytä arkikielessä) ymmärrettävään muotoon.

Näillä eväillä starttiin!

Kuullaan,

Nina